-34%

Grillszőnyeg (3x)

4,7 /5

Az EasyGrill grillalátét kiváló alternatívája az alumíniumfóliának, amely lehetővé teszi a grillezett ételek könnyű elkészítését.

Amennyiben ma rendelsz,
megkapod már szerdán
Csúcs választás
1 x
6.500Ft
darab
2 x
5.200Ft
darab
3 x
4.550Ft
darab

Elfogyott

vagy
KÜLÖNLEGES AJÁNLAT!
Válasszon egy akciócsomagot -%
Grillszőnyeg (3x)
6.500Ft
+
-86%
PODSI12 A legújabb vezeték nélküli BLUETOOTH fejhallgató
23.300Ft
3.490Ft
Összesen csak:
9.990Ft
Megtakaritás
66% (19.810Ft)
Válasszon ki egy készletet
az Ön megtakarítása: -19.810Ft

Leírás

Az ételek sütés közben nem ragadnak a rácsokhoz, és a grillezés után is remek ízt biztosítanak. Az alátét alkalmas mind grillezéshez, mind a sütőben való használatra.

Ha azt akarja, hogy a grill vagy a sütő tökéletesen tiszta legyen, és el akarja kerülni a maradványok kellemetlen letapadását használat közben, akkor az EasyGrill grillalátét kiváló megoldás!

 

Ártalmatlan anyag 
Az EasyGrill grillalátét magashőmérsékletű teflon műanyagból (PFTE) készül, amely nem káros és nem lép reakcióba az étellel, vízzel vagy mosgatószerekkel. Az anyag UV-álló, üzemi hőmérséklete pedig -70 ° C és + 260 ° C között van.

Nincs tapadás
Lehetővé teszi az egyszerű sütést tapadás nélkül, és az ételeket lédúsan és ízletesen tartja. Az étel elkészítéséhez nincs szüksége zsírra, így a tisztítás jóval könnyebb.

Egyszerű tisztitás
Sütés közben a rostélyok teljesen tiszták maradnak, a grillalátétet pedig néhány mozdulattal megtisztíthatja egy papírtörlő segítségével. Gondos tisztításhoz vigyen fel rá mosogatószert és öblítse le meleg vízzel. Mosogatógépben is mosható.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Grillszőnyeg (3x)” értékelése elsőként
A termék pontszáma

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.