-62%

Posture Corrector

4,9 /5

Használja otthon, az irodában vagy sportolás közben, így biztosítva az egyenes tartást, fájdalmak nélkül!

Amennyiben ma rendelsz,
megkapod már csütörtök
Csúcs választás
1 x
6.490Ft
darab
2 x
5.190Ft
darab
3 x
4.545Ft
darab
vagy
KÜLÖNLEGES AJÁNLAT!
Válasszon egy akciócsomagot -%
Posture Corrector
6.490Ft
+
-85%
Xcomf
30.600Ft
4.590Ft
Összesen csak:
11.080Ft
Megtakaritás
70% (26.010Ft)
Válasszon ki egy készletet
az Ön megtakarítása: -26.010Ft

Leírás

Mi mindenben segít a Tartásjavító?

  1. Egyenesíti a tartást

A tartásjavító egy olyan eszköz, mely segíti a testtartás javítását. Az állítható pánt hátrahúzza a vállakat, ezáltal helyes tartásba húzza a hátat. A tartásjavító akaratlanul is arra ösztönöz bennünket, hogy egyenesen álljunk a mindennapi feladatok során, jelentős támogatást és stabilitást kínál a gerinc felső részének, és biztosítja, hogy testtartásunk a nap folyamán a megfelelő anatómiai helyzetben maradjon.

  1. Enyhíti a fájdalmat

Fáj a háta, válla, esetleg a nyaka? Hosszantartó ülőmunka, egy fárasztó nap, nehéz tárgyak emelése, hajolgatás, megterhelő sport, kerti munka, stb. miatt. Az általunk kedvelt tevékenységek gyakran kellemetlen fájdalmakat is tudnak okozni. A tartásjavító rendszeres használata segít a hát megtámasztásában, egyenesíti a testtartást, ezáltal csökkenti a fájdalmakat. Itt az idő, hogy újra fájdalmak és korlátok nélkül élhessen!

  1. Javítja a közérzetet

A tartásjavító rendszeres használata fejleszti az izmok emlékezőképességét, ami azt jelenti, hogy egyenesen fogja magát tartani azután is, hogy már nem hordja a segédeszközt. A tartásjavító jelentősen megerősíti az izmok tartóképességét, ezáltal a test hozzászokik a helyes tartáshoz, így folyamatosan szép tartása lesz. Amellett, hogy vonzóbb tartást kap, javul az önbizalma, és így jelentősen javul a közérzete is.

 

A tartásjavító sokoldalú használata

Használja otthon, az irodában vagy sportolás közben, így biztosítva az egyenes tartást, fájdalmak nélkül!

OTTHON

Segít kiegyenesíteni a tartást a mindennapi tevékenységek során, ugyanis gyakran hajlamosak vagyunk a vállunkat előreengedni, mely kihatással van a teljes testtartásunkra.

MUNKÁBAN

Már néhány munkában töltött óra alatt javítja tarátsát és közérzetét, legyen ez ülőmunka vagy fizikai munkavégzés. A ruházat alatt teljesen láthatatlan marad.

SPORTOLÁS KÖZBEN

A tartásjavítót bármely sporttevékenység közben használhatja, a gyakorlatok végzése közben is gondoskodik az izmok támasztásáról, ezzel növeli a teljesítőképességet is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Posture Corrector” értékelése elsőként
A termék pontszáma

Az email címet nem tesszük közzé.