-47%

Smart Robot

4,9 /5

Az InnovaGoods robotporszívó hatékonyan felszívja a port, a hajat és más részecskéket. Különösen hatékony bútorok alatti porszívózáshoz, amelyet közönséges porszívóval nem lehet elérni.

Amennyiben ma rendelsz,
megkapod már hétfő
Csúcs választás
1 x
11.999Ft
darab
2 x
9.600Ft
darab
3 x
8.400Ft
darab
vagy
KÜLÖNLEGES AJÁNLAT!
Válasszon egy akciócsomagot -%
Smart Robot
11.999Ft
+
-86%
Pods i12
23.300Ft
3.490Ft
Összesen csak:
15.489Ft
Megtakaritás
56% (19.810Ft)
Válasszon ki egy készletet
az Ön megtakarítása: -19.810Ft

Leírás

 

A PORSZÍVÓZÁS MÉG SOHA NEM VOLT ILYEN EGYSZERŰ


Az InnovaGoods robotporszívó hatékonyan felszívja a port, a hajat és más részecskéket. Különösen hatékony bútorok alatti porszívózáshoz, amely területek a  közönséges porszívók számára nem elérhetőek. Amikor akadályba ütközik, automatikusan irányt változtat, és így felporszívózza a teljes területet. Bármely típusú talaj porszívózására alkalmas.

 

Egyszerű tisztítás
A porszívó tartalmaz egy speciális rekeszt, amelybe a felszívott por kerül. Egyszerűen vegye ki a rekeszt, és  öntse ki a felgyülemlett koszt a kukába.

Töltés USB-kábellel
Használat előtt töltse fel a porszívót az USB-kábellel. Az akkumulátor feltöltése körülbelül 2 órát vesz igénybe, és 80 perc működési időhöz elegendő.

Porszívózás a bútorok alatt
A 23 x 7 cm méretű porszívó gyakorlatilag bármilyen bútor alá befér, így azokat a területeket is képes lesz kiporszívózni, amelyeket egy közönséges porszívóval nem tud elérni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Smart Robot” értékelése elsőként
A termék pontszáma

Az email címet nem tesszük közzé.