-50%

Smart Watch

4,7 /5

Az okosóra elengedhetetlen kiegészítője a sportolásnak és egyéb tevékenységeknek, mivel számolja a lépéseket, méri a távolságot, a pulzusszámot, a vérnyomást és a kalóriafogyasztást, így folyamatosan figyelemmel kísérheti fizikai állapotát.

Amennyiben ma rendelsz,
megkapod már hétfő
Csúcs választás
1 x
11.990Ft
darab
2 x
9.590Ft
darab
3 x
8.395Ft
darab

Termék 1

  • Color
Törlés
vagy
KÜLÖNLEGES AJÁNLAT!
Válasszon egy akciócsomagot -%
Smart Watch
11.990Ft
+
-86%
Pods i12
23.300Ft
3.490Ft
Összesen csak:
15.480Ft
Megtakaritás
56% (19.810Ft)
Válasszon ki egy készletet
az Ön megtakarítása: -19.810Ft

Leírás

Egyszerű megjelenés

A sportosan elegáns megjelenésű okosóra ötvözi a legkorszerűbb érintéstechnikákat, és lehetővé teszi, hogy számos telefonos funkció és hasznos alkalmazás mindig kéznél legyen.

Bluetooth-on keresztül csatlakozik a telefonjához vagy más okoseszközhöz, és szinkronizálja a telefonkönyvet, lehetővé teszi hívások kezdeményezését és fogadását, zenehallgatást és üzeneteinek olvasását.

Műszaki jellemzők

Az intelligens órával mérheti alvásminőségét, valamint egyéb hasznos funkciókat nyújt, mint például a túl hosszas ülésre való emlékeztetés, Bluetooth-on keresztül történő fényképezés és így tovább.

Az okosóra értesíti a fontos változásokról, hívásokról, sms-ről és találkozókról, kezelheti zenéit, vagy akár elvesztett telefonját is megtalálhatja az óra segítségével. Egyszerűen töltse fel az akkumulátort egy USB-kábellel, és máris kezdheti használni.

 

További információk

Color

White, Black

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Smart Watch” értékelése elsőként
A termék pontszáma

Az email címet nem tesszük közzé.